ResQ:n kautta voit pelastaa edullisesti ruokaa, joka muutoin menisi hukkaan.

Ruokaa on mahdollista ostaa Android- ja iOS-sovellusten lisäksi myös web-sovelluksella osoitteessa: https://resq-club.com/app

Karttanäkymässä näet listan pelastettavista tuotteista. Parhaiten löydät tarjouksia arkisin lounasajan jälkeen. Kun löydät haluamasi tuotteen, voit ostaa sen klikkaamalla tarjousta ja valitsemalla haluamasi määrän. Maksamiseen voit käyttää yleisimpiä maksukortteja jotka sallivat verkkomaksut, ja lisäksi PayPalia ja Apple Payta. Palvelussa voi lisäksi maksaa annoksia ResQ-krediiteillä, joita voi ostaa edellä mainittujen maksutapojen lisäksi verkkopankkitunnuksilla.

Tuotteiden hakuaika ilmoitetaan erikseen tarjouksen tiedoissa. Voit noutaa tilaamasi tuotteet itsellesi sopivaan aikaan hakuajan puitteissa. Tilausta noutaessa mainitse nimesi ja mitä tilasit, tai näytä tilauksesi kuitti.

Huomaathan että tilauksesi säilytetään kylmässä, joten varaudu lämmittämään se esimerkiksi mikrossa.