Voit ostaa ruokaa ResQ:ssa useilla eri maksutavoilla. Yksittäisten tilausten maksamiseen voit käyttää seuraavia maksutapoja:

• Kaikki perinteisimmät maksukortit jotka ovat sallineet verkossa maksamisen ja kansainväliset maksut
  • PayPal
  • Apple Pay (maksutapa toimii mikäli sinulla on yhteensopiva iPhone-laite ja pankkisi sallii Apple Payn maksutapana. Listan mukana olevista pankeista löydät täältä.)

Lisäksi voit ostaa palvelussa ResQ-krediittejä, joilla voit myös maksaa annoksia. ResQ-krediittejä voit ostaa edellä mainittujen maksutapojen lisäksi myös verkkopankilla. Verkkopankkiin pääset valitsemalla krediittien ostovalikosta maksutavaksi Paytrailin.

Mikäli sinulla on ongelmia tilauksen maksamisen kanssa, voit olla yhteyksissä asiakaspalveluumme.

Ps. Huomaathan että tilaukset maksetaan aina sovelluksessa, eikä niitä voi maksaa paikan päällä tilausta noudettaessa.