ResQ-krediitit ovat yksi keino maksaa annoksia palvelussa.

Krediittejä pääset ostamaan sovelluksen valikon ResQ-krediitit osiossa. Voit ostaa krediittejä maksukortilla, PayPalilla, Apple Paylla tai verkkopankilla (valitse viimeisessä tapauksessa maksutavaksi Paytrail). Krediittejä on lisäksi mahdollista saada esimerkiksi ResQ-etukoodien käytön myötä tai kun saat ystäväsi liittymään palveluun henkilökohtaisella kutsukoodillasi.

Mikäli haluat maksaa ostoksesi olemassa olevilla ResQ-krediiteillä, varmista tilauksen yhteydessä että olet valinnut maksutavaksi ResQ-krediitit.

Huomaathan, että krediittien ilmestymisessä tilillesi voi kestää maksutavastasi riippuen oston jälkeen muutamia minuutteja.