Mikäli sinulla on ongelmia ilmoitusten kanssa, kannattaa lukea alla olevat yleisimmät syyt ongelmille. Mikäli et usko ongelman johtuvan alla mainituista syistä, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Et ole sallinut ilmoituksia

Kirjautuessasi sovellukseen ensimmäistä kertaa, kysyy sovellus sallitko ilmoitukset. Pääset myös jälkikäteen muuttamaan asetuksia sovelluksen asetusten Ilmoitukset-kohdasta. Ilmoitukset kannattaa aktivoida jotta voit saada ensimmäisten joukossa tiedon uusista tarjouksista.

Sovellus ei tiedä sijaintiasi

Jotta voit saada ilmoituksia annoksista, tulee sovelluksen tietää sijaintisi. Varmista siis että laitteesi GPS on päällä kun käytät sovellusta. Laitteen sijaintitietoja ei kuitenkaan tarvitse pitää koko ajan päällä, vaan sovellus muistaa viimeisimmän sijaintisi.

Olet ollut matkoilla ja sovellus tulkitsee sijaintisi väärin

Mikäli sinulla ei ole sovelluksen taustapaikannusta käytössä ja olet avannut sovelluksen ollessasi poissa kaupungista jossa käytät ResQ:ta, saattaa sovellus tulkita sijaintisi muuttuneen. Tällöin et saa ilmoituksia annoksista ennen kuin sovellus on paikantanut sinut jälleen ResQ-kaupunkiisi. Kannattaa siis varmista matkojen jälkeen, että sovellus paikantaa sinut oikeaan paikkaan.

Ilmoitusasetuksesi rajaavat tarjouksia pois

Mikäli et saa ilmoituksia normaalisti, kannattaa tarkistaa että ilmoitusasetuksesi ovat kohdillaan. Varmista että ilmoitusten maksimietäisyys on riittävän suuri saadaksesi sinua kiinnostavan alueen ilmoitukset, ja että olet asettanut ilmoitukset tulevan riittävän usein. Joskus ilmoitusten saamattomuus voi johtua myös ruokavalioasetuksista, sillä kaikki ResQ-paikat eivät aina lisää kaikkia ruokavalio-merkintöjä tarjousten kuvauksiin.

Sinulla on Huawein puhelin

Huawein puhelimissa on virransäästöominaisuus, joka valitettavasti johtaa joskus siihen, että ilmoitukset eivät tule läpi. Asian voi korjata ResQ:n osalta näin:

Android 7.0: Asetukset -> Akku -> Suljettavat sovellukset / lukitusnäytön puhdistus -> käännä pois päältä ResQ:n kohdalta

Android 6.0: Asetukset -> Lisäasetukset -> Akun hallinta -> Suojatut sovellukset -> käännä päälle ResQ:n kohdalta