ResQ:n kautta voit pelastaa ravintoloista, kahviloista ja ruokakaupoista edullisesti ruokaa, joka muutoin olisi vaarassa joutua hukkaan. Hävikkiruoka ResQ:ssa on ruokaa, joka on täysin syömäkelpoista ja herkullista, mutta ei aivan tuoretta tai juuri valmistettua.

Hävikkiuhan alla olevaa ruokaa on mahdollista ostaa esimerkiksi päivälliseksi tai välipalaksi Android- ja iOS-sovellusten lisäksi myös web-sovelluksella osoitteessa: https://resq-club.com/app.

Avatessasi sovelluksen näet kartan sekä sen alla listan pelastettavista tuotteista. Palveluun liittymien on täysin maksutonta, eli maksat vain pelastetusta ruuastasi!

Voit liikkua kartalla haluamaasi paikkaan ja tarkastella myynnissä olevia tarjouksia (vihreät ympyrät) sekä muita myyjiä, eli ResQ-partnereita, joilla ei tällä hetkellä ole aktiivisia tarjouksia mutta jotka ovat mukana myymässä (harmaat ympyrät).

Parhaiten löydät tarjouksia arkisin lounasajan jälkeen. Kun löydät haluamasi tuotteen, voit ostaa sen klikkaamalla tarjousta ja valitsemalla haluamasi määrän annoksia pelastettavaksi. Voit myös lisätä tilaukseesi muita tarjouksia samalta myyjältä ja maksaa kaikki yhdellä kertaa. Hävikkiruokaa voit tilata vain ja ainoastaan maksamalla tarjoukset suoraan sovelluksella.

Maksamiseen voit käyttää yleisimpiä maksukortteja, jotka sallivat verkkomaksut, ja lisäksi MobilePayta, PayPalia, Google Payta ja Apple Payta. Palvelussa voi lisäksi maksaa annoksia ResQ-krediiteillä, joita voi ostaa paitsi edellä mainituilla maksutavoilla myös verkkopankkitunnuksilla. Tästä artikkelista voit lukea lisää sovelluksemme jokaisen maan maksutavoista.

Voit noutaa tilaamasi tuotteet mukaan itsellesi sopivaan aikaan hakuajan puitteissa. Tuotteiden noutoaika ilmoitetaan aina tarjouksen tiedoissa. Tilausta noutaessasi mainitse nimesi ja näytä tilauksesi kuitti joko sovelluksesta ("Tilaukseni") tai sähköpostista.

Huomaathan että ResQ-annokset ovat take away -annoksia ja tilauksesi säilytetään usein kylmässä, joten varaudu lämmittämään ruoka esimerkiksi mikrossa.

Siinä kaikki! Tervetuloa klubiin.