Saat uuden salasanan, kun menet osoitteeseen https://resq-club.com/provider/ ja klikkaat sivun alalaidasta löytyvää "Salasana unohtui" -linkkiä.

Syötä aukeavaan ikkunaan joko käyttäjänimesi tai rekisteröintiin käyttämäsi sähköpostiosoite, niin saat sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtoon.

Jos unohdit käyttäjänimesi, mene osoitteeseen https://resq-club.com/provider/ ja klikkaa sivun alalaidasta löytyvää "Salasana unohtui" -linkkiä. Syötä aukeavaan ikkunaan rekisteröintiin käyttämäsi sähköpostiosoite, niin saat sähköpostiisi käyttäjänimesi.

Mikäli kyseistä sähköpostia ei kuulu, kannattaa tarkistaa sähköpostin roskapostikansio.

Mikäli tarvitset lisäapua, voit olla asiakaspalveluumme yhteydessä sähköpostitse info@resq-club.com tai puhelimitse +358 9 74791418.