Voit luoda tarjouksen kahdella tapaa: suoraan tyhjältä pohjalta tai valmiista tarjouspohjasta.

Tarjouksen luominen suoraan ilman tarjouspohjaa

Tehdäksesi tarjouksen voit mennä Tarjoukset-sivulle selaimessa tai sovelluksessa alareunan Tarjoukset-välilehdelle. Klikkaamalla "Uusi tarjous" -nappia ja sitten keltaisella pohjalla "Luo uusi tarjous" pääset luomaan tarjouksen tyhjältä pohjalta. Täytä seuraavaksi ainakin seuraavat tiedot:

• myytävän tuotteen nimi, hinta ja myytävä määrä (sekä halutessasi tarkempi kuvaus - tästä on usein paljon hyötyä asiakkaille!)

• tarjouksen tyyppi (ateria, välipala, jälkiruoka, elintarvikkeet tai ruokakassi)

• osto- ja noutoajat

Sen jälkeen olet valmis ja voit klikata (tai sovelluksessa pyyhkäistä) tarjoukset julkaisuun! Selainversiossa voit myös tallentaa kätevästi samalla tarjouksen tarjouspohjaksi sivun yläreunasta.

Jos sinulla on pohja valmiina, tarjouksen tekeminen onnistuu muutamassa sekunnissa seuraavasti:

(Psst! Katso tästä ohjeet, miten voit luoda tarjouspohjia.)

• klikkaa "Uusi tarjous" Tarjoukset-sivulta

• valitse listalta haluamasi tarjouspohja

• aseta tarjolle laitettavien annosten määrä

• säädä osto- ja noutoajat kohdalleen tarpeen vaatiessa

• vahvista tarjous klikkaamalla "Tee tarjous"

Ennen tarjouksen julkaisua voit myös halutessasi muokata tarjouksen hintaa. Tämä on kannattavaa esimerkiksi tilanteissa, jossa osto- ja noutoaika jää lyhyeksi tai annoksia on jäänyt paljon. Tällöin hintaa kannattaa laskea hieman, jotta hävikkiä syntyisi mahdollisimman vähän.