Tulleet tilaukset ilmestyvät näkyviin Tilaukset välilehdelle listan muodossa. Näet joka tilauksen osalta asiakkaan nimen, tilatut annokset, tilauksen ajankohdan ja loppusumman, sekä asiakkaan puhelinnumeron mikäli hän on täyttänyt sen profiiliinsa.

Kaikki näkyvät tilaukset ovat jo maksettu.

Asiakas voi tulla noutamaan tilauksensa paikan päältä tarjouksessa ilmoitetun noutoajan puitteissa. Tällöin

1. Kysy asiakkaan nimi

2. Tarkista mitä asiakkaan nimellä on ostettu

3. Anna tilatut annokset asiakkaalle

4. Huomioi, että asiakas on voinut tehdä useita tilauksia. Varmista, että hän saa kaikki tilaamansa annokset.

Jos asiakkaan tilauksen suhteen on mitään epäselvää, voit aina pyytää häntä näyttämään kuitin tilauksestaan. Tehdyistä ResQ-tilauksista tallentuu kuitti sekä sovellukseen että asiakkaan sähköpostiin. Niiden avulla voit varmistua, että kyseessä on oikea henkilö.