ResQ Club hoitaa sovelluksessa tapahtuvan rahaliikenteen. Veloitamme asiakkaalta hänen ostoksensa ja tilitämme partnerille hänen osuutensa kuukausittain.

Tilitykset tapahtuvat automaattisesti ja ne lähtevät maksuun joka kuun 5. päivä ja Ruotsissa 23. päivä.

Voit seurata myyntitilastoja myös reaaliajassa Tilastot-välilehdellä tarjoajasovelluksessa.

Huomioi, että suoritamme maksut automaattisesti asetuksissa ilmoittamiesi maksutietojen mukaisesti. Huolehdi, että ne ovat ajan tasalla.