Jokaisen ResQ-ostoksen jälkeen asiakkaalta kysytään palautetta ostokokemuksestaan. Kun annos on merkitty noudetuksi joko sinun tai asiakkaan toimesta (tai viimeistään seuraavana päivänä) palautelomake aukeaa sovelluksessa.

Asiakas voi valita kolmesta vaihtoehdosta: hyvä, OK tai huono.

Asiakkaan valittua yhden näistä vaihtoehdoista, aukeaa uusi näkymä, jossa pyydämme lisätietoja. Tämän ikkunan vaihtoehdot vaihtelevat ensimmäisen valinnan mukaan, mutta esimerkiksi asiakkaan valittua "Hyvä", kysytään "Mikä oli erityisen hyvää?" Vaihtoehdot ovat Koko, Hinta, Palvelu, Kuvaus ja Maku.

Asiakas voi myös kirjoittaa lisäkommentteja alla olevaan kenttään. Nämä ovat erityisen hyödyllisiä sinulle: asiakkaiden palautteista on parhaimmillaan erittäin paljon apua liiketoiminnan kehittämisessä!

Missä näen palautteeni?

Kaikki palautteet ilmestyvät reaaliajassa Partneri-sovellukseen. Näet arvostelut ja mahdolliset lisäpalautteet ainoastaan omasta yrityksestäsi. Kaikki arvostelut ovat nimettömiä, joten mitään tietoja asiakkaasta ei näytetä. Tämä tarkoittaa, että et voi ottaa yhteyttä asiakkaaseen. Jos kuitenkin tunnet, että sinun on saatava viesti asiakkaalle, voit aina kirjoittaa meille ja autamme sinua olemaan yhteydessä asiakkaaseen! Helpoin tapa ottaa yhteyttä meihin on käyttää Partneri-sovelluksen chättiä  (Valikko -> Tuki ja palaute).

Palaute-sivullasi näet kaikki viimeisen kahden kuukauden arvostelut. Luettelossa on ostopäivä, tiedot ostetuista tuotteista, asiakkaan arvio ja mahdolliset lisäpalautteet. Huomaa, että muut toimipisteet eivät näe sinun toimipisteesi arvosteluluetteloa.

ResQ Clubin henkilökunta lukee myös osan arvosteluista laadunvalvonnan vuoksi. Saamme kuitenkin tuhansia arvosteluja päivittäin, joten emme ehdi lukea kaikkia niistä. Sen sijaan luemme kaikki ongelmaraportit, jotka voit myös nähdä omalla Palaute-sivullasi.

Ongelmaraportit

Hyvin harvoin ResQ-tarjouksissa mitään menee pieleen, mutta joskus voi syntyä tilanne, jolloin asiakas saa väärän tuotteen tai hänen ostostaan ei ole lainkaan saatavilla, tai ostopaikka on suljettu asiakkaan saapuessa hakemaan ostostaan.

Näissä harvinaisissa tapauksissa sovelluksessa on ongelmaraportti. Se löytyy asiakkaan kuitista (Valikko → Omat tilaukset → Valitse kuitti → "Onko tässä tilauksessa ongelmia?")

Nämä ongelmaraportit näkyvät myös reaaliajassa Palautteet-sivulla, mutta myös meillä ResQ:n asiakaspalvelussa. Luemme ne kaikki läpi ja pyydämme tarvittaessa lisätietoja tilanteesta. Voimme myös tehdä hyvityksen, antaa ilmaisia krediittejä, olla ystävällisiä ja tehdä ylipäänsä kaiken tarvittavan ongelman ratkaisemiseksi!

Miksi en näe arvosteluja? Ovatko ne kadonneet?

Jos mietit, miksi asiakkaat ovat arvostelleet tilauksiasi, mutta et silti näe arvosteluja ResQ Club sovelluksessa asiakkaille; se on koska arvosteluilla on viiden arvostelun rajoitus. Arvostelut (hyvä, OK tai huono) eivät näy asiakkaille, ennen kuin saat vähintään 5 arvostelua tilauksista.

Tämän lisäksi arvostelut katoavat kahden kuukauden jälkeen. Arvostelut lasketaan vain viimeisten kahden kuukauden ajalta. Tämä kahden kuukauden sääntö tarkoittaa, että arvostelut ovat aina ajan tasalla, ja vaikka olisitkin saanut vähemmän mairittelevia palautteita joskus menneisyydessä, niitä ei oteta enää huomioon kahden kuukauden jälkeen.