Tarjouksien tekeminen ResQ Partner -sovelluksellamme on helppoa ja nopeaa. Sovelluksen voi ladata puhelimeen tai tabletille.

Näin pääset alkuun:

1. Lataa ResQ Partner -sovellus joko Android tai iOS laitteelle.

2. Kirjaudu sisään tunnuksillasi.

3. Paina kohdasta "Uusi tarjous".

4. Voit luoda uuden tarjouksen tai valita valmiin tarjouspohjan, jos olet sellaisen jo tehnyt.

5. Aseta hinta ja annosmäärä. Tarkista myös, että tarjouksessa on oikeat osto- ja noutoajat.

6. Varmista, että tarjouksen tiedot ovat oikeat ja vahvista tarjous!