Jokainen ResQ:n kautta tehty tilaus on mahdollista arvostella arvosanalla Hyvä!, OK tai Huono. Saamienne palautteiden prosenttijakauma näkyy sovelluksessa ResQ-asiakkaille, mutta arvostelujen kirjalliset tekstit tai lisätiedot näkyvät vain teille omalla Palaute-sivullanne. Toisin sanoen, et näe toisen ResQ-tarjoajan arvostelun lisätietoja.

Jatkossa teidän on kuitenkin mahdollista julkaista positiivisia arvostelujanne myös ResQ-sovelluksessa. Voitte valita haluamanne positiiviset kirjalliset arvostelut julkaistavaksi painamalla Palaute-sivulla kirjallisen hyvän arvostelun kohdalla Julkaise-nappia. Jo julkaistun palautteen voi ottaa pois näkyvistä painamalla Piilota-nappia. Mikäli et nää nappia arvostelun vieressä, ei käyttäjä ole antanut sille julkaisulupaa.

Julkaisemanne arvostelut näkyvät sovelluksessa käyttäjille arvostelujenne kohdalla alla olevan esimerkin mukaisesti.