Koronaviruksella on globaali vaikutus yhteiskuntaan, eikä ResQ Clubin toiminta ole tässä asiassa poikkeus. Olemme listanneet tähän artikkeliin useimmin kysyttyjä kysymyksiä aiheesta.

Onko turvallista ostaa ruokaa ResQ:sta koronaepidemian aikana?

Virus leviää pääasiassa suorassa ihmiskontaktissa pisaratartuntana. Tämänhetkisen tiedon mukaan tartunta ei leviä ruuan kautta. Näin ollen on hyvin epätodennäköistä saada COVID-19-tartuntaa ruuasta.

Hyvä hygienia on tärkeää ruokaa käsitellessä, kuten ennenkin, ja ravintolat ja muut elintarvikealan toimijat ovat tässä asiassa ammattilaisia.

Onko mahdollista selvittää, onko annos buffetista vai ei?

Jos haluat kysyä tarkempaa tietoa tarjouksesta, helpoin tapa on soittaa ravintolaan! Lähes kaikki ResQ-myyjät ovat ilmoittaneet puhelinnumeronsa palveluun. Klikkaa ravintolan nimeä tarjousnäkymässä ja paina "Soita"-nappia.

Voinko tukea lähiravintolaani jotenkin?

Ehdottomasti, ja he tarvitsevatkin tukeasi mahdollisimman paljon! Paras tapa tukea paikallisia palveluita on niiden käyttö. Take away -ruoan tilaamisen pitäisi olla vähintään yhtä turvallista kuin ruokakaupassa asioinnin.

Saan liikaa ilmoituksia sovelluksesta nyt, kun tarjouksia on niin paljon!

Tarjonnan lisääntyminen saattaa johtaa myös saamiesi ilmoitusten lisääntymiseen. Onneksi niiden määrään voi vaikuttaa helposti sovelluksen asetuksista. Mene sovelluksen valikossa kohtaan Asetukset → Ilmoitukset. Valittavanasi on neljä eri vaihtoehtoa. Voit valita esimerkiksi "Kerran päivässä" vähentääksesi ilmoitukset minimiin, tai "Vain suosikit", jolloin saat ilmoitukset aina, kun suosikkipaikkasi julkaisee tarjouksen.

Lisätietoa ruokaturvallisuudesta koronan aikaan (englanniksi)

Coronavirus (COVID-19) and Food