ResQ-tarjoukset kannattaa jakaa myös omiin sosiaalisen median kanaviisi: paitsi että lisäät myyntejäsi, kerrot samalla myös asiakkaalle, että yrityksesi ottaa ympäristöasiat vakavasti vähentämällä ruokahävikkiä.

Tarjousten jakaminen on helppoa:

Tietokoneella

Klikkaa aktiivisen tarjouksen nimeä ja jakolinkki ilmestyy sen alle. Kopioi ja liitä valitsemaasi some-kanavaan!

Mobiililla

Klikkaa kolmea pistettä tarjousnäkymässä ja paina "Jaa linkki". Tämä avaa laitteesi jakovalikon, jolloin voit kopioida linkin tai jakaa sen suoraan eri alustoille.