ResQ Club lähettää kymmeniä tuhansia sähköpostikuitteja joka kuukausi. Näin ollen onkin ehkä ihan hyvä, että ne eivät aina tuki sähköpostiasi - sähköisiä kuitteja kun harvoin tarvitaan tai luetaan, ne ovat olemassa lähinnä kirjanpitoa varten.

(Huomaa, että noutoa varten voit kuitin sijaan näyttää myös tilausvahvistuksen sovelluksen Tilaukseni-osiosta.)

Jos sinulla on käyttöä ResQ-kuitille, löydät sen todennäköisesti sähköpostiohjelmasi "Muut"-kansiosta, tai joskus myös roskapostikansiosta.

Erityisen haastavaksi kuittien löytäminen on osoittautunut Microsoftin sähköpostiohjelmilla, kuten Outlookilla tai Hotmaililla. Koska Microsoftilla on lukuisia eri ohjelmistoja tarjolla, emme valitettavasti voi opastaa sinua yksityiskohtaisesti näiden kansioiden löytämiseksi - pahoittelut tästä! Mikäli sinulla on säännöllisesti käyttöä kuiteille, suosittelemme vaihtamaan sovellukseen jonkin muun sähköpostin.

Mikäli et löydä sähköpostistasi jotakin tiettyä tarvitsemaasi kuittia, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.