Det finns två typer av förmånskoder i ResQ:

• rabattkoder – när du får t.ex. 50% rabatt på erbjudandets pris – och

• kreditkoder – som ger dig ResQ-krediter till ditt konto, vilka du sedan kan använda på ditt nästa köp.

Alla typer av förmånskoder aktiveras genom att fylla i den på fliken "ResQ-koder" under inställningarna. Koden kan inte anges i samband med ditt köp eller efter att köpet gjorts, så kom ihåg att lägga in koden före du gör din beställning.

När du har angett en rabattkod i ditt ResQ-konto kommer den automatiskt att användas vid din nästa beställning. När du har angett en kreditkod kommer du få krediter på ditt ResQ-konto, och krediterna kan väljas som betalsätt när du gör ett köp. I den här artikeln kan du läsa mera om hur ResQ-krediter fungerar!

Vänligen observera att koderna ofta har ett sista giltighetsdatum. Kodens beskrivning och giltighet är synlig under den angivna koden.