För att få ett nytt lösenord, gå till https://resq-club.com/provider/ och klicka på länken "Glömt lösenord?". Skriv in ditt användarnamn eller den e-postadress du använde när du registrerade ditt konto. Inom ett par ögonblick får du ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du ändrar ditt lösenord.

Om du har glömt ditt användarnamn, gå till https://resq-club.com/provider/ och klicka på länken "Glömt lösenord?". Skriv in den e-postadress du använde när du registrerade ditt konto. Inom ett par ögonblick får du ett e-postmeddelande med ditt användarnamn!