Du kan skapa ett erbjudande på två sätt: antingen från början utan någon existerande mall eller genom att använda en mall som du har skapat tidigare.

Hur skapar man ett erbjudande utan en mall

För att skapa ett erbjudande, gå till sidan "Erbjudanden" eller välj fliken "Erbjudanden" i ResQ Partner mobil appen. Du kommer att kunna skapa ett erbjudande från början genom att klicka på den gröna knappen "Nytt erbjudande" och därefter "Skapa nytt erbjudande" i gult. Efter det måste du fylla i följande information:

• namnet på erbjudandet, styckpriset och antal (och beskrivning om du vill - den är oftast till stor hjälp för kunderna!)

• typ av måltid (måltid, snacks, efterrätt, matkasse, ingredienser)

• beställnings- och upphämtningstider

Sen är du redo att klicka på (eller svepa i appen) "Publicera erbjudande" och offentliggöra erbjudandet! I webbversionen kan du även spara erbjudandet som en mall överst på sidan.

Det tar bara några sekunder att skapa ett erbjudande om du har existerande mallar:

(Du kan också läsa våra instruktioner på hur man skapar mallar.)

• Välj "Nytt erbjudande" på sidan "Erbjudanden"

• Välj en av mallarna (du kan också söka efter mallen)

• Specifiera antalet portioner du har till salu

• Ange beställnings- och upphämtningstider enligt behov

• Välj "Publicera erbjudande" för att bekräfta och publicera

I det här skedet kan du ännu ändra erbjudandets beställnings- och upphämtningstid. Om du har en extra stor mängd matsvinn att erbjuda är det bäst att sänka priset under den tiden som du vill att så mycket som möjligt av det räddas.