När du har publicerat ett erbjudande kan du fortfarande redigera eller avbryta det. Detta gör du under vyn Erbjudanden i appen.

För varje erbjudande kan du se ikoner för att redigera och stoppa det. När du stoppar ett erbjudande försvinner det från användarnas appar och är inte längre tillgängligt att beställa. Observera att detta inte avbryter beställningar som redan har gjorts.

Hittade du svaret?