ResQ Club hanterar pengaflödet i appen. Vi tar betalningen från användarna och betalar leverantörerna deras andel av försäljningen varje månad.

Betalningarna hanteras automatiskt och görs den 5:e varje månad. Betalningarna i Sverige görs den 23:e varje månad. En månad släpande. (ex det du sålt i januari får du i februari)

Du kan hålla reda på din försäljning under vyn Statistik. Den uppdateras i realtid när köp görs.

Observera att vi använder betalningsuppgifterna från vyn Inställningar i appen för att göra betalningarna. Se till att dina betalningsuppgifter är angivna och korrekta för att få dina betalningar i tid.