Efter varje köp uppmanas dina kunder att bedöma beställningen som Bra, Okej eller Dålig. ResQ-kunderna kan se varandras granskning av betyg, men de skriftliga kommentarerna eller informationen har bara varit synlig för dig på din Feedback-sida. Med andra ord kan andra ResQ-partners inte se tilläggsinformationen till din feedback.

Från och med nu kan du dela dina positiva recensioner. Om du vill publicera en skriftlig recension i appen kan du klicka på knappen Publicera bredvid en positiv recension. Du kan ta bort publicerade recensioner som redan publicerats genom att klicka på knappen Avpublicera. Om du inte kan se en Publicera-knapp bredvid recensionen, betyder det att användaren inte har gett tillstånd att dela den.

De recensioner du publicerar kommer att synas i appen när man klickar på din restaurang.

Hittade du svaret?