Det är inte bara lönsamt att dela dina erbjudanden i dina egna sociala mediekanaler: du både ökar din försäljning och dessutom berättar du för dina kunder att du tar hållbarhet på allvar i ditt företag med att minska matsvinn.

Det är till och med lätt att dela dina erbjudanden:

I webbappen med dator

Klicka på aktiva erbjudandets namn, och en delningslänk kommer fram längst ned. Kopiera länken och klistra in den i din valfria marknadsföringskanal!

I mobilappen

Klicka på de tre punkterna uppe till höger i erbjudandevyn och klicka på "Dela länk". Detta öppnar din enhets delningsmeny, där du kan kopiera länken eller dela den direkt till olika plattformer.