ResQ Club skickar tiotusentals kvitton varje månad. Därför är inte så konstigt att de inte alltid levereras framgångsrikt till din e-posts huvudsakliga inkorg. Oftast behöver du inte läsa alla dessa epost då de finns där mest bara för bokföringsskäl.

Om du inte hittar dina kvitton från ResQ Club, kan de förmodligen hittas från din så kallade Annan-mapp eller bland e-postens skräppost. Att hitta dem kan vara särskilt svårt med Microsofts e-post, som bland annat Outlook och Hotmail. Eftersom det finns flera versioner av Microsofts e-postprogram, kan vi inte vägleda dig steg-för-steg i hur du hittar dessa mappar - vi beklagar för detta.

Om du vill leva ett lycklit och enkelt e-post liv, rekommenderar vi att du överväger något annat program för din e-post. Gmail är super populärt och gratis, medan Hey är enligt vissa bättre fastän programmet inte är gratis. Kom ihåg att om en tjänst är gratis för alla, är du som produktens användade den själva produkten som säljs.