Joissain Android-puhelimissa on varsin tehokas virransäästö-ominaisuus, joka voi aiheuttaa ilmoitusten näkymisen viiveellä. Voit korjata asian menemällä puhelimesi Asetukset -> Akku ja etsimällä sieltä sovelluslistan (kyseinen listaus voi löytyä puhelimesta riippuen myös esim. nimellä “Akun optimointi”). Etsi ResQ Club kyseisestä listasta ja käännä akun optimointi pois päältä.

Joissain tilanteissa tarjolla olevat annokset voivat myös loppua äärimmäisen nopeasti, joten mikäli kyseinen loppuunmyytyjen annosten ongelma tapahtuu vain satunnaisesti, voi annosten loppuminen ennen sovelluksen avaamista selittyä myös tällä.