Voit ostaa ruokaa ResQ:ssa useilla eri maksutavoilla. Yksittäisten annosten maksamiseen voit käyttää seuraavia maksutapoja:

• Kaikki perinteisimmät maksukortit jotka ovat sallineet verkossa maksamisen ja kansainväliset maksut
  • PayPal
  • Apple Pay (maksutapa toimii mikäli sinulla on yhteensopiva iPhone-laite ja Nordean ja St. 1:n maksukorteilla)

Lisäksi voit ostaa palvelussa ResQ-krediittejä, joilla voit myös maksaa annoksia. ResQ-krediittejä voit ostaa edellä mainittujen maksutapojen lisäksi myös verkkopankilla. Verkkopankkiin pääset valitsemalla krediittien ostovalikosta maksutavaksi Paytrailin.

Mikäli sinulla on ongelmia annosten maksamisen kanssa, voit olla yhteyksissä asiakaspalveluumme.

Ps. Huomaathan että annokset maksetaan aina sovelluksessa, eikä niitä voi maksaa paikan päällä ravintolassa.