Mikäli olet saanut etu- tai alennuskoodin ResQ-palveluun, voit ottaa sen käyttöösi syöttämällä sen sovelluksen Asetuksista löytyvään ResQ-koodit osioon. Koodia ei voi syöttää tilauksen oston yhteydessä, vaan se tulee syöttää ennen tilausta. Mikäli olet syöttänyt etukoodin, hyödynnetään se automaattisesti seuraavan tilauksesi yhteydessä.

Huomaathan että koodeissa on usein viimeinen voimassaolopäivä. Koodien kuvaus ja voimassaoloaika on nähtävissä syötettyjen koodien alapuolella.