ResQ:n kautta voit pelastaa edullisesti ruokaa, joka muutoin menisi hukkaan.

Annoksia on mahdollista ostaa Android- ja iOS-sovellusten lisäksi myös web-sovelluksella osoitteessa: https://resq-club.com/app

Karttanäkymässä näet listan pelastettavista annoksista. Parhaiten löydät tarjouksia arkisin lounasajan jälkeen. Kun löydät haluamasi tuotteen, voit ostaa sen klikkaamalla tarjousta ja valitsemalla haluamasi määrän. Maksamiseen voit käyttää yleisimpiä maksukortteja jotka sallivat verkkomaksut, ja lisäksi PayPalia ja Apple Payta. Palvelussa voi lisäksi maksaa annoksia ResQ-krediiteillä, joita voi ostaa edellä mainittujen maksutapojen lisäksi verkkopankilla.

Annoksen hakuaika ilmoitetaan erikseen tarjouksessa. Voit noutaa tilaamasi tuotteet itsellesi sopivaan aikaan hakuajan puitteissa. Tilausta noutaessa mainitse nimesi ja mitä tilasit.

Huomaathan että tilauksesi säilytetään kylmässä, joten varaudu lämmittämään se esimerkiksi mikrossa.