Via ResQ kan du köpa mat, som annars skulle gå till spillo, för runt halva priset.

Beställ via ResQ-appen som finns till både Android och iOS eller med hjälp av webb-appen på adressen: resq-club.com/app

I kartvyn visas en lista över portionerna som kan räddas. Du hittar de bästa erbjudandena på vardagar strax efter lunchtid. Då du hittar den portion du vill ha, köper du den genom att klicka på erbjudandet och välja antal portioner. Som betalningsmedel kan du använda de vanligaste betalkorten som tillåter nätbetalning samt PayPal och Apple Pay. En annan form av betalning är ResQ -krediter, som fungerar som pengar och köps direkt i appen .

Portionens upphämtningstid meddelas separat i erbjudandet. Du hämtar själv upp din beställning vid en lämplig tidpunkt inom den givna perioden. När du hämtar en beställning, säg ditt namn, vad du har beställt och visa upp ditt digitala kvitto.

Notera att din beställning förvaras kyld, så var beredd att värma portionen i till exempel en mikrovågsugn.