ResQ-krediter används för att betala måltider på ResQ Club.

Du får tillgång till krediter i genom fliken ResQ-krediter i menyn. Du kan köpa krediter med betalkort, PayPal eller via din nätbank. Du kan också få krediter om du fått en ResQ-kod eller då du får en vän att gå med i tjänsten med hjälp av din personliga inbjudningskod.

Om du vill betala din beställning med befintliga ResQ-krediter i stället för med betalkort, väljer du att betala med just dessa krediter istället för betalkort i samband med ditt köp.

Notera att det kan ta en stund för krediterna att visas på ditt ResQ-konto, beroende på din betalningsmetod.